mandag den 7. marts 2011

Antons innovative Bedstefar

Hermed en hyldest til Bedstefar.

Bedstefar aka Farmand aka TømrerFar gør. Han laver og bygger og er krativ både i tanke i handling. Byggeprojekterne gennem tiden har været store som små - fra hele huse fra 1700-tallet, der er blevet totalrenoverede til noget så småt som dette. Han skal lige tænke lidt og så kommer der en løsning, som altid har rod i funktionalitet. Det skal kunne bruges til netop det, som dimsen er fremstillet til - og det kan det.
I perioder, hvor hans nuværende job som IT-koordinator i et stort transportfirma fylder i hovedet, kommer hænderne i brug og roen kommer som regel tilbage, når han får poterne i et eller andet godt lille projekt.:-)

Billeder taler lidt mere, så her er hvad, han har fremtryllet, så Anton kan sove ved siden af sine forældre - uden nødvendigvis skal skulle være i smårhullet, hvis han ikke gider det...
Hans tremmeseng er der bare ikke plads til.

Så hvad gør Bedstefar?
En stump plade, 4 stumper lægter og et par lister... - en madras, vi havde flydende + en stump stof = høkasse til Anton.




Smørhul eller ej, høkasse eller ej - det finder vi ud af, men nu har han muligheden.
Måske skal der noget i "hovedenden" og lidt pynt på væggen, men nu ser vi liiiiige, som det duer.

3 dage... - listen er stadig lige lang.




2 kommentarer:

  1. Hej Karen,
    Hvor er det bare skønt at læse med her! Du beskriver helt fantastisk alle de følelser vi skal igennem. Vi tager til Beijing i morgen efter vores lille guldklump. Jeg mangler lige at stryge lidt men telefonen ringer hele tiden... ellers er vi HELT klare til at modtage vores Nikolaj.
    Rigtig god tur til jer og familien.
    kh
    Rikke

    SvarSlet
  2. Uha sengen ser godt nok dejlig ud. Vores 2 guldklumper smutter i smørhullet hver nat, så der knap er plads til mor, så sådan en seng ønsker jeg mig bare i fuld længde ;o)

    SvarSlet